Facebook  
          Twitter  
          YouTube  
 
 

Act Names
Categories
Regions
Locations

Children's Entertainers
Workshops
Corporate Entertainers
Musical Acts
Acrobats
Actors
After Dinner Speakers
Aerial Performers
Arena Shows
Art and Crafts
Balloon Artists
Bands
Barrel Organs
Caricatures
Casino Parties
Celebrities
Circus Performers
Clowns
Comedians
Disco
Displays
Escape Artists
Face Painters
Female Impersonator
Fire Performers
Games & Simulators
Human Statues
Illusionists
Impressionist Comedians
Jugglers
Lookalikes
Magicians
Mime Artistes
Mind Reading
Mobile Stages
Murder Mystery
Music Acts
Outdoor Entertainments
Pick Pockets
Psychics & Clairvoyants
Puppetry & Animatronics
Robots
Side Stalls
Silhouette Artists
Simulators
Solo Vocalists
Speciality Ideas
Stage Hypnotists
Stilt Walkers
Storytelling
Themed Car Hire
Themed Events
Toastmasters
Tribute Acts
Unicyclists & Jugglers

Travelling by Tuba Workshop


 

Travelling by Tuba - Music Workshops available for hire to schools
 

 

Workshop Day Schedule

 

The following schedule is a suggested timetable for the day. It can be adapted to suit your schools timetable. The workshops can very in length from 30 to 60 minutes and are ideally suited for groups of 35 children but this can rise to 45 if required.

 

This schedule gives the maximum number of sessions in a day. In single year entry schools, Yr 1 are normally split so half go with reception and half with year 2.

 

9.15 Presentation to whole school (65 mins)

 

10.30 break

 

10.45 Workshop 1 (30 mins)

 

11.15 Workshop 2 (30 mins)

 

Lunch

 

1.15 Workshop 3 (30 mins)

 

1.45 Workshop 4 (30 mins)

 

2.15 Workshop 5 (30 mins)

 

2.45 Workshop 6 (30 mins)

 

If you wish to discuss anything or would like further information, please do not hesitate to get in touch.
 
 
Performance Day Suggested Schedule

 

The following schedule is a suggested timetable for the day. It can be adapted to suit your schools timetable. Each workshop is for groups of up to 45 children.

 

9.15 Presentation to whole school (65 mins)

 

10.30 break                                                                  

10.45 Workshop 1 (60 mins)                                            
 
Alternative schedule:        

 

10.45 Workshop 1 (30 mins)
                                                                                     
11.30 Workshop 2 (30 mins)      
 

Lunch

 

13.15 Workshop 2 (40 mins)                                   13.30 Workshop 3

 

13.55 Workshop 3 (40 mins)                                   14.30 Presentation 

14.35 Presentation to Parents (30 mins)

 

If you wish to discuss anything or would like further information, please do not hesitate to get in touch.