Facebook  
          Twitter  
          YouTube  
 
 

ZOOM Entertainments
Actors
Acrobatic Performers
After Dinner Entertainment
Bubbleologist
Care Home Entertainers
Caricaturists
Circus - Skilled Performers
Comedians
Escape Artists
Face Painters
Fire Performers
Games & Simulators
Hypnotists
Jugglers
Lookalikes
Magicians
Magicians - Illusionists
Mime Artists
Mind Readers
Mobile Stages
Murder Mystery
Music - Brass
Music - Ceilidh & Irish
Music - Duos
Music - Jazz
Music - Latin / Salsa / Gypsy
Music - One Man
Music - Oompah
Music - Orchestras
Music - Original Artists
Music - Party Bands
Music - Pipes & Drums
Music - Solo Artists
Music - Stage Shows
Music - Steel Pans
Music - Strings / Classical
Music - Tributes A
Music - Tributes B
Music - Tributes C
Music - Tributes D
Music - Tributes E
Music - Tributes F - G
Music - Tributes J - L
Music - Tributes M - Q
Music - Tributes R -T
Music - Tributes V - W
Music - Trios
Organs & Street Organs
Outdoor / Indoor Displays
Psychics & Clairvoyants
Puppets - Punch & Judy
Puppets - Ventriloquist
Robots, Robotics, Animatronics
Sand Artists
Silhouette Artist
Statues
Stilt Walkers
Story Tellers
Theme - British
Theme - Christmas
Theme - Easter
Theme - Films / Story
Theme - Gardens
Theme - Halloween
Theme - Medieval
Theme - Sea
Theme - Valentines
Theme - War Years
Toastmasters
Unicyclists
Walkabout Characters
Workshops
Wrestling - EPW American Wrestling

Arts - Art For Eternity
Arts - Dezzy's Designs
Arts - ChicXs on SticXs
Circus - Snapshot Productions
Music Travelling by Tuba


 

Travelling by Tuba
Music Workshops
 
   Travelling by Tuba Music Workshops Lancashire
 
Music Workshops available for hire to schools from Lancashire
 
Suggested Workshop Day Schedule
 
The following schedule is a suggested timetable for the day, but can be adapted to suit your schools' timetable.
The workshops can vary in length from 30-60mins and are ideally suited for groups of 35 - 45 children if required.
 
The suggested schedule gives the maximum number of sessions in a day. In single entry school, Year One are normally split equally between Reception classes and Year Two classes for ease of numbers.
 
9.15am
Presentation to whole school 65 minutes
 
10.30am
Break 15 minutes
 
10.45am
Workshop One 30 minutes
 
11.15am
Workshop Two 30 minutes
 
LUNCH
 
1.15pm
Workshop Three 30 minutes
 
1.45pm
Workshop Four 30 minutes
 
2.15pm
Workshop Five 30 minutes
 
2.45pm
Workshop Six 30 minutes
 
If you wish to discuss anything or would like further information, please get in touch.
 
 
Suggested Performance Day Schedule
 
The following schedule is a suggested timetable for the day, but can be adapted to suit your schools' timetable once again. Each workshop is for groups of up to 45 children.
 
9.15am
Presentation to whole school 65 minutes
 
10.30am
Break 15 minutes
 
10.45am Workshop One 60 minutes
 
 
Alternative Schedule:
 
10.45am
Workshop One 30 minutes
 
11.30am
Workshop Two 30 minutes
 
 
LUNCH
 
1.15pm
Workshop Two 40 minutes
 
1.30pm
Workshop Two
 
1.55pm Workshop Three 40 minutes
 
2.30pm
Presentation
 
2.35pm
Presentation to Parents 30 minutes
 
If you wish to discuss anything or would like further information, please get in touch.
 
 
Also available to perform as Classical Musicians themselves more...